OVer ons

Golden Egg Design is een jong, fris en opkomend designbureau gevestigd te Amsterdam. Opgericht door twee ondernemende designers gaat Golden Egg Design samen met jou op zoek naar het gouden ei. Met de passie voor offline en online design hopen wij de wereld een stukje mooier te maken en te voorzien van design die er toe doet.

Waar staan wij voor?

Wij vinden het belangrijk dat de ondernemer weet wat hij wil met haar bedrijf zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen. Nu zal je vast denken, samen? Ja, samen. Jij weet het beste hoe je je bedrijf neer wilt zetten, waar je voor staat, wat je doelgroep is en wat zij aantrekkelijk vinden. Wij kunnen jou dus niet helpen zonder jouw hulp. Daarom noemen wij het ook geen contract, maar een samenwerkingsverband. Zo kunnen wij neerzetten wat jij voor ogen had en loop jij met jouw gouden ei de deur uit.

Ontmoet ons team

Elaha Moqbel

Elaha Moqbel

Hi, Ik ben Elaha. Mijn passie ligt bij UI design. Ik houd ervan om mijn creativiteit los te laten op ontwerpproblemen  en “out of the box” te denken. Ook houd ik me bezig met UX design, om zo tot een goede balans te komen van UI en UX. Buiten mijn werk om ga ik graag naar de bioscoop en breng ik veel tijd door met de mensen waarvan ik houd. Waar je mij echt voor wakker kan maken is sushi.

Julius Honée

Julius Honée

Hi, ik ben Julius en heb een voorliefde voor design. UI/UX design zijn mijn specialiteiten en deze zet ik graag in om anderen te voorzien van kennis en design. Daarnaast houd ik me bezig met WordPress en de technische kant van websites. Ik heb een vriend en 3 katten. Als ik niet creatief bezig ben dan drink ik een wijntje met vrienden of geniet ik van muziek. Ik leer je graag kennen!